FAQ

App Building (20)

Wat is Seattle Clouds?

Seattle Clouds is al jaren een van de grootste platforms voor het bouwen van native mobiele applicaties, waarbij geen programmeer kennis of ervaring nodig is.

Meer informatie en voorbeelden op: www.seattleclouds.com.

Wat onderscheidt jullie dienstverlening van andere Seattle Clouds Apps Development aanbieders?

Voordeel van Comrecs t.o.v. Seattle Clouds, zijn de lage abonnementskosten. In tegenstelling tot andere aanbieders doneert u eenmalig een bedrag van €79 voor een Lifetime abonnement. Dit betreft een tijdelijke actie. Er zijn 20 abonnement accounts beschikbaar.

Naast het kostenvoordeel, heeft Comrecs ook meer templates en features dan andere Seattle Clouds aanbieders. Comrecs heeft meer dan 200 App templates en 150 App opties. Het aantal templates wordt wekelijks uitgebreid. Andere Seattle Clouds aanbieders hebben standaard maar 56 – 68 templates. Door de grote keuze aan templates en opties bij Comrecs, heeft u meer mogelijkheden om uw App te ontwerpen en publiceren.

Hoe kan ik met mobiele apps geld verdienen?

Download onze whitepaper voor de verdienmodellen!

Hoe kan ik mij aanmelden

 

Het aanmelden voor de Lifetime unlimited App Developer account, gaat in 3 stappen:

 

1

Meld u aan op odins.nl voor de Tutorial site.

Bewaar a.u.b. de login gegevens.

Na het aanmelden, ontvangt u de inlog info voor de tutorials op comrecs.nl

 

2

Ga naar onze App Builder en klik op “Login”, klik daarna op “Register Here”. Noteer de Username en Password.

 

3

Maak uw donatie over aan Stichting ODINS via:

Paypal: donatie@odins.nl o.v.v Comrecs Eenmalige Donatie

Bankoverschrijving: mail via admin@comrecs.nl voor onze bankgegevens.

Belangrijk!: mail ons via admin@comrecs.nl, uw username (van onze App Builder).

Na het verifiëren van uw donatie en username, wordt de account definitief bij Seattle Clouds aangemeld. Binnen 2 werkdagen is uw Lifetime unlimited app developer account aangemaakt. Dit kunt u controleren door op onze App Builder na het inloggen op profile te klikken, onder subscriptions staat dan “Business” vermeld.

Wij vragen om uw geduld en begrip, daar alle accounts manueel worden aangemaakt en opgezet. Is uw account na 2 werkdagen nog steeds niet aangepast, dan kunt u ons via admin@comrecs.nl hierover mailen. Wij nemen dan direct contact op met Seattle Clouds.

Waarom donatie?

Als non-profit organisatie, verkopen wij geen diensten. Echter, voor de financiering van de dienstverlening zijn wij afhankelijk van donaties.

Ben ik verplicht om voor de dienstverlening te doneren?

De dienstverlening brengt kosten met zich mee, deze moet de Stichting kunnen betalen. Uw donatie is daarbij van belang. U bent echter tot niets verplicht. U bepaalt of u wel/niet doneert. De Stichting bepaalt of zij wel/niet een dienst aan u verleent. Uw donatie is voor de Stichting een gebaar van goede wil. Als dank ontvangt u een abonnement, gerelateerd aan uw donatie.

Wat zijn de donatie opties?

Wij accepteren donaties via PayPal en Bankoverschrijving. Bij bankoverschrijving, mail ons voor onze bankgegevens.

Kan een donatie worden teruggevraagd?

Een donatie is een gift en kan als zodanig niet worden teruggevraagd. Stichting ODINS wenst een duurzame relatie met haar donateurs op te bouwen. Uw donatie wordt gewaardeerd. Als dank leveren wij een dienst waar u als donateur voordeel aan heeft.

Stichting ODINS gaat uit van een Win-Win situatie.

Indien u binnen 30 dagen na de donatie om technische redenen aantoonbaar geen app kunt bouwen en publiceren, restitueren wij onmiddellijk de gedane donatie!. Dat is een Garantie!

Zijn er nog andere kosten, naast de eenmalige donatie?

Er zijn kosten voor het publiceren van apps op Google Play ($25 eenmalige betaling), Apple App Store ($99 jaarlijks) en Amazon (Gratis). U betaalt deze kosten aan de respectievelijke bedrijven, en niet aan Comrecs. Raadpleeg voor meer informatie de bedrijfssites.

Is het Seattle Clouds Platform zoals aangeboden op Comrecs, gebruiksvriendelijk?

Aan de hand van de Engelstalige tutorials, kan iedereen een app bouwen en publiceren. Zoals met andere developing/building procedures, kost het tijd om het systeem te kennen. Leden die bereid zijn te leren en actie te ondernemen, hebben meer profijt van Comrecs service.

Hoe zit het met vragen en eventuele problemen, is er ondersteuning?

 

Support is 24/7 beschikbaar via onze helpdesk. Stel uw vraag alleen in het Engels.

Onze helpdesk beantwoordt vragen en biedt oplossingen voor reguliere problemen, voor zover deze niet in de tutorials zijn behandeld. Bij server storingen en gecompliceerde script problemen, nemen wij direct contact op met Seattle Clouds supportdesk.

Onze helpdesk behandelt geen vragen over html, css en PhoneGap programmering. Hiervoor verwijzen we naar sites als www.fiverr.com ($5 per opdracht) voor het uitvoeren van uw programmeer opdracht(en).

 

Zijn er tutorials?

Op comrecs.nl hebben wij video tutorials en ebooks. Het zijn Engelstalige zelfstudie cursussen, zoals ook aangeboden door Seattle Clouds. Beheersing van het Engels op mbo niveau is een pré.

Is het veilig om gebruik te maken van de diensten van Comrecs | Stichting ODINS?

Stichting ODINS is door de Belastingdienst gekwalificeerd als een ANBI (Algemene Nut Beogende Instelling). Een ANBI kwalificatie wordt alleen toegekend aan betrouwbare Non-Profit Organisaties.

Hoe lang bestaat de organisatie?

Comrecs is onderdeel van de Non-Profit organisatie Stichting ODINS. Stichting ODINS staat al meer dan 7 jaar geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Hoe kom ik aan meer informatie over de organisatie?

Stichting ODINS staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 02092360

Heeft de organisatie een eigen website?

Stichting ODINS heeft een eigen website, met informatie over haar activiteiten en doelstellingen.

ODINS.NL

Wat zijn de activiteiten van de organisatie in het verleden?

Stichting ODINS heeft trainingen verzorgd in Content Management Sytems, Online Marketing, Webdevelopment, eBook formatting aan werkzoekenden, werklozen en professionals. Daarnaast biedt zij ook stagemogelijkheden aan academische studenten.
Haar meest recente project is eBookuitgeverij.nl, een non-profit ebook publishing dienst.

Zal Google Play, Apple App Store en Amazon mijn apps gemaakt op Comrecs accepteren?

Apps moeten voldoen aan alle technische inhoud en ontwerp criteria van Google Play, Apple App Store en Amazon. Raadpleeg aub Apple guidelines op: https://developer.apple.com/app-store/review/rejections/

Op hoeveel PC’s kan Comrecs per account worden gebruikt?

Comrecs is web gebaseerd. De gebruiker kan apps bouwen op Comrecs zolang er toegang is tot het internet. Er is alleen een login per sessie mogelijk.

Blijven de apps na beeindigen van het account ook actief?

Na beëindigen van het account geven alle apps bij het aanklikken, een popup bericht met de melding dat de app niet langer ondersteund wordt.

Meer informatie hierover op de faq van Seattle Clouds punt 11: http://seattleclouds.com/faq.aspx